20:00, 1 травня 2013 р.
Тернопільські пекарі готуються до Великодня
На прилавках тернопільських магазинів з’явилися нова прикрашена, різнобарвна випічка - пекарі готуються до Великодня. Майстри намагаються зацікавити покупців новими цікавими виробами.
- Раніше до свят люди купували більш традиційні хлібні вироби. Нині покупці стали більш вибагливі. Тому намагаємося різноманітнити асартимент. Зараз кожна випічка – яки витвір мистецтва, - каже Галина Ніконова, працівниця кондитерського дому. - Багато робимо для дітей, бо для них Великдень - це веселе і смачне свято. Тому солодку випічку прикрашаємо різноманітними цікавинками.
Також у продажу можна знайти і сирний калач. Виглядає так як звичайний, але всередині начинений соленим сиром. А ще кекс пасхальний з курагою, родзинками, прикрашені мастикою, мафени з шоколадом тощо.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...