
19:31, 30 червня
Експерт розкрив секретний інградієнт, який можна додавати у каву замість цукру

Не обов'язково додавати у каву цукор, щоб поліпшити смак. Зокрема, існує інградієнт, який "пом'якшує" гіркоту кави.
Лондонський бариста Каспар Кінг назвав незвичайний інгредієнт, який, за його твердженням, зробить чашку кави "ідеальною". Каспар заявляє, що щіпка солі може змінити смаковий профіль звичайної чашки кави, пише Уніан.
Він сказав, що здебільшого смак залежить від зерен і того, як вони приготовлені. "Хороша кава залежить не стільки від конкретного напою, скільки від якості зерен, помелу і заварювання. Коли все зроблено правильно, ви дійсно можете відчути різницю", - сказав бариста.
Однак смак можна ще більше поліпшити, додавши в напій трохи солі, продовжив він, додавши, що звичайна сіль може "пом'якшити" гіркоту напою.
"Хочете вірте, хочете ні, але крихітна щіпка солі в еспресо може творити чудеса", - сказав він. "Деякі люди більш чутливі до гіркоти, і сіль допомагає пом'якшити ці різкі ноти. Вона може дійсно розкрити смак для тих, хто зазвичай вважає каву занадто різкою".
На запитання про те, які кавові напої стали популярнішими останнім часом, бариста відзначив флет вайт, який "дає змогу яскраво проявитися яскравим смакам еспресо, при цьому зберігаючи кремову текстуру і солодкість молока". При цьому Каспар воліє використовувати незбиране молоко замість рослинних альтернатив.
Також Каспар відзначив зростання кількості людей, які замовляють крижаний капучино, що досить складний у приготуванні.
"Це може здатися не дивним, але його складно приготувати, оскільки ви не можете спінити молоко для отримання пінистої текстури капучино, а потім дати йому охолонути. Тому він у підсумку виходить водянистим і теплим. Плюс, з піною зверху і рідиною знизу, це трохи дивне поєднання", - розповів він.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
17:19, 22 червня
10:20, 24 червня
17:45, Вчора
17
live comments feed...
Коментарі