• Головна
  • Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо (шокуючі фото)
19:00, 17 жовтня 2013 р.

Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо (шокуючі фото)

Купуючи м'ясо в супермаркетах практично щодня, можна звикнути до думки, що воно росте на деревах, і його просто збирають і привозять в магазини в пластикових упаковках. Але в реальності все по-іншому, і виробництво м'яса, яке ви їсте, це бійня міжнародного масштабу.

Про те, як м'ясо потрапляє на стіл - наступний пост.

Якщо ви звикли бачити корівок та свиней такими, які радісно бігають по лугах і пасовищах, приготуйтеся до страшного видовища або краще взагалі не дивіться цей пост, пише gazeta.ua.

521567_2

 

521567_3

 

521567_4

 

521567_5

 

521567_6

 

521567_7

 

521567_8

 

521567_9

 

521567_10

 

521567_12

 

521567_13

 

521567_14

 

521567_15

 

521567_16

 

521567_17

 

521567_19

 

521567_20

 

521567_21

 

521567_22

 

521567_23

 

521567_25

 

521567_26

 

521567_27

 

521567_29

 

521567_30

 

521567_31

 

521567_32

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі

Оголошення
live comments feed...