
08:00, Сьогодні
Ранок зі смаком: легкий скрембл зі шпинатом за лічені хвилини

Більшість українців зранку зовсім немають часу на довгі кулінарні експерименти. Проте почати день хочеться чимось смачним і корисним. У такі моменти на допомогу приходить скрембл - ніжні яєчня-бовтанка, яку можна приготувати буквально за п’ять хвилин. А якщо додати трохи свіжого шпинату - сніданок стане ще яскравішим і поживнішим. Ідеальний варіант для тих, хто цінує простоту та смак.
Інгредієнти (на 1 порцію):
- 2–3 яйця
- жменя свіжого шпинату (або замороженого)
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. молока або вершків (за бажанням)
- сіль і перець - за смаком
- тертий сир або зелень - для подачі (опційно)
Приготування:
На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте шпинат і обсмажте 1–2 хвилини, поки листя не стане м’яким.
У мисці збийте яйця з молоком, сіллю та перцем. Вилийте суміш на сковорідку. Готуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки яйця злегка не загустіють.
Зніміть з вогню, коли скрембл ще трохи вологий - так він буде ніжним і повітряним.
Подавайте одразу, посипавши сиром чи свіжою зеленню. І насолоджуйтеся ідеальним сніданком за п’ять хвилин!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення