• Головна
  • Відтепер у Тернополі буде ще більше туристів (фото)
19:00, 15 листопада 2013 р.

Відтепер у Тернополі буде ще більше туристів (фото)

У нашому місті відкрився музей самогоноваріння, що буде цікавим не лише для тернополян, а й привабить у Тернопіль туристів. Бажаючі зможуть побачити унікальні самогонні апарати (раритетні та діючі, класичні і мініатюрні, місцеві та завезені), а також продегустувати різні напитки: сивуху, медовуху, хреновуху, мокруху, вишнівку та варенуху.

«Самогон не лише до пиття, а й хороше натирання» – завірив Михайло Гросуляк ресторатор відомий у Тернополі такими закладами, як «Ковчег», «Старий млин», «Грибова хата». Тому, якщо якісь воєнні часи, то ми зможемо підтримати наших, повернувшись до давніх часів самогоноваріння».

«Не забудь налити ближньому своєму, бо він теж людина…» – так голосить шоста заповідь при вході в музей. На стінах та плакатах закладу можна прочитати також тематичні анекдоти, поради, а також решту заповідей. Михайло Гросуляк розказав, що ще пам’ятає як його батько варив самогон за допомогою корита, пише Місто. Люди для варіння власного алкоголю використовували усі підручні засоби: самовар, чобіт, турбіну для літака – не гребували будь-якою ємністю.

4

 

5

 

6

 

3

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі

ТОП новини
"Штам "Дельта" обманув усіх, гидка здатність вірусу нарешті проявилася": лікарка про небезпеку, яку несуть діти батькам
"Штам "Дельта" почав "обвалювати" симптоми, це вже нова хвороба": лікарка про тромбози та інші особливості недуги
"Жахлива помилка, пацієнти кусають лікті": медик про штам "Дельта" і його "полювання" на конкретну групу людей
"Жахливий факт про штам "Дельта", імунна система у пастці": медики про друге зараження у дітей і дорослих
Оголошення
live comments feed...