• Головна
  • У Тернополі курятину для продажу готували в умовах повної антисанітарії
12:45, 7 серпня 2014 р.

У Тернополі курятину для продажу готували в умовах повної антисанітарії

Антисанітарія та відсутність ветеринарного нагляду - саме в таких умовах приватний підприємець проводив обвалку м’яса птиці. Товар реалізовувався гуртовими та роздрібними партіями, без особливої турботи про здоров’я споживачів. У протиправну діяльність підприємства втрутилися співробітники ветеринарної міліції. 

Як розповів старший інспектор відділу ветеринарної міліції Вадим Шаповал, підприємець орендував частину приміщення колишнього комбайнового заводу і в цеху проводив обвалку курятини.  Хоча на продукцію документи були, проте подібний процес вимагає експлуатаційного дозволу ветеринарної служби, а також постійної присутності лікаря для контролю за якістю товару. Ці вимоги підприємець знехтував.

Щодо порушника уже складено протокол за статтею 107 Кодексу України про адміністративні порушення. Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності за статтею 164 КУАП.

Як повідомив заступник начальника обласного управління міліції Руслан Балик, з початку року було складено понад сто протоколів за порушення ветеринарного законодавства, з обігу вилучено тонну двісті кілограмів неякісної продукції, винесено 64 приписи про усунення недоліків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #курятина #підприємець #антисанітарія
Оголошення
live comments feed...