
14:55, 11 серпня 2011 р.
На Тернопіллі не вистачає м'яса
У Тернопільській області не вистачає м’яса, - повідомляє ІНТБ. Якщо виробництво молочної продукції залишається стабільним, то м’ясної у 2011-му стали виготовляти більше, розповідає начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Хома. Він зауважив: «Поки що ми на тому ж рівні виробництва молока, що був в минулому році. М’яса виробництво збільшили на 3,5 %».
На ринку м’ясної продукції зараз помітно зросли ціни, зазначає Андрій Хома. Щоб розвинути м’ясну галузь Тернопільщини та знизити кінцеву вартість продукту, в області активно будують свинні та молочні комплекси.
Начальник головного управління агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Андрій Хома повідомив також, що, хоч в нас поки що не вистачає м’яса, всі зусилля направляються на те, щоби збільшувати поголів’я свиней і корів.
Обіцяє влада області забезпечити активну роботу і бройлерної фабрики в Зборівському районі на 1 мільйон птиць. А також поступово збільшити виробництво яєць, розширивши комплекс у Теребовлі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...
Коментарі