В мережу виклали «історичне» фото, на якому зображено банку «правдивого» львівського майонезу: без регуляторів кислотності, крохмалю та модифікованих продуктів.
Користувач Фейсбуку Андрій Тернопіль поділився інформацією про популярний соус:
В мережу виклали «історичне» фото, на якому зображено банку «правдивого» львівського майонезу: без регуляторів кислотності, крохмалю та модифікованих продуктів.
Користувач Фейсбуку Андрій Тернопіль поділився інформацією про популярний соус:
«Може комусь буде цікаво, з чого раніше робили львівський майонез:
Олія, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль, оцтова кислота, гірчиця.
Максимальний термін придатності 30 діб», - підписав він фото у своєму дописі.