Сергій Притула розповів, як у Тернополі людей заманював запахом

6 лютого професійне свято відзначали бармени. Шоумен ведучий "Нового каналу" Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час, передають Патріоти України.

"З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто "купався" в цій роботі", - каже Сергій.

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента.

"Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне - не стій без діла. Бери й роби інше", - розповів шоумен.