Зараз триває сезон квашення капусти, люди готують смаколик за різними рецептами.
Але далеко не кожен знає, що можна приготувати квашену капусту з медом.
Зараз триває сезон квашення капусти, люди готують смаколик за різними рецептами.
Але далеко не кожен знає, що можна приготувати квашену капусту з медом.
Досвідчена кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної квашеної капусти з медом, гарячим маринадом і морквою, пише Оглядач.
Інгредієнти:
капуста морква
Для маринаду:
вода 1 л. мед 2 ст.л. сіль 1 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, моркву натріть. Змішайте, добре помніть руками.
2. Маринад: воду доведіть до кипіння, додайте мед, сіль.
3. Капусту викладіть у банку, залийте маринадом.
Обов'язково потрібно проколювати капусту шпажкою, щоб вона не мала неприємного запаху.