• Головна
  • На замітку тернополянам: з чого колись робили найпопулярніший соус (ФОТО)
11:39, 22 жовтня 2018 р.

На замітку тернополянам: з чого колись робили найпопулярніший соус (ФОТО)

В мережу виклали «історичне» фото, на якому зображено банку «правдивого» львівського майонезу: без регуляторів кислотності, крохмалю та модифікованих продуктів. 

Користувач Фейсбуку Андрій Тернопіль поділився інформацією про популярний соус:

«Може комусь буде цікаво, з чого раніше робили львівський майонез:

Олія, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль, оцтова кислота, гірчиця.

Максимальний термін придатності 30 діб», - підписав він фото у своєму дописі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тернопіль #майонез #провансаль #соус
ТОП новини
Зниження мобілізаційного віку і посилення мобілізації, ТЦК забере цих 30 000 чоловіків терміново: мобілізація, повістки, ВЛК
"Ці області України зникнуть, планується реформа устрою": карта України може радикально змінитися
"Україна єднає серця з усього світу": італієць, що служив на Тернопільщині, одружився з українкою (ФОТО)
"Ці 4 секретні способи зроблять квашену капусту по-справжньому хрумкою": унікальний лайфках, як гарно квасити капусту
Оголошення