
11:39, 22 жовтня 2018 р.
На замітку тернополянам: з чого колись робили найпопулярніший соус (ФОТО)
В мережу виклали «історичне» фото, на якому зображено банку «правдивого» львівського майонезу: без регуляторів кислотності, крохмалю та модифікованих продуктів.
Користувач Фейсбуку Андрій Тернопіль поділився інформацією про популярний соус:
«Може комусь буде цікаво, з чого раніше робили львівський майонез:
Олія, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль, оцтова кислота, гірчиця.
Максимальний термін придатності 30 діб», - підписав він фото у своєму дописі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
12:39, 7 травня
07:28, 5 травня
13:11, 7 травня
11:36, 10 травня
live comments feed...
Коментарі