• Головна
  • На замітку тернополянам: з чого колись робили найпопулярніший соус (ФОТО)
11:39, 22 жовтня 2018 р.

На замітку тернополянам: з чого колись робили найпопулярніший соус (ФОТО)

В мережу виклали «історичне» фото, на якому зображено банку «правдивого» львівського майонезу: без регуляторів кислотності, крохмалю та модифікованих продуктів. 

Користувач Фейсбуку Андрій Тернопіль поділився інформацією про популярний соус:

«Може комусь буде цікаво, з чого раніше робили львівський майонез:

Олія, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль, оцтова кислота, гірчиця.

Максимальний термін придатності 30 діб», - підписав він фото у своєму дописі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тернопіль #майонез #провансаль #соус
Останні новини
ТОП новини
"ТЦК готує масове скасування відстрочок, ці 3 категорії чоловіків будуть мобілізовані першими": мобілізація, повістки, ЗСУ
"Холодна злива накриє ці області України, похолодання і дощ вперіщить в регіоні": де чекати на снігопад і мороз?
"Могутній снігопад та жахливе похолодання всиплять вщент по цій області, в Україну пре мороз і крижаний дощ": негода іде
Найшкідливіший спосіб приготування кави: чому ранковий напій може "садити" серце
Оголошення