Оприлюднено інформацію про п'ять переваг нового тернопільського ресторану "McDonald`s" (ФОТО)

Сьогодні (24 жовтня) почав свою роботу перший у Тернополі заклад громадського харчування відомої в усьому світі мережі "McDonald's". У перший день роботи заклад вже встигли відвідати тернопільські посадовці, а очевидці повідомляють про значний ажіотаж і черги із відвідувачів.

Генеральний директор компанії "McDonald's" в Україні Гжегож Хмелярський повідомив:

"Ми часто отримуємо прохання від наших відвідувачів з різних міст відкрити "McDonald's". Сьогодні ми щасливі, що можемо порадувати тих, хто звертався з Тернополя. Більше того, тернополяни з першого ж дня отримуватимуть прогресивне обслуговування у "McDonald's" із досвідом майбутнього, що передбачає поєднання сучасних технологій та персональної турботи про відвідувачів".

Як повідомляє "Місто", на гостей очікують наступні переваги:

1. Експерт з гостинності – це нова позиція у закладах "McDonald's". Його завдання – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати.

2. Термінали самообслуговування дозволяють відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню у електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.

3. Обслуговування за столиками – це революція в "McDonald's", оскільки "McDonald's" завжди був закладом самообслуговування. У закладі з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача та приносить страви. Якщо відвідувач замовляє страви через термінал самообслуговування і оплачує карткою, йому не потрібно підходити до прилавку. Клієнт відразу ж очікує своє замовлення за столиком.

4. Новий принцип роботи касової зони. Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв. Відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному.

5. Невдовзі також буде запропонована ще одна послуга - "Змінюй-Смакуй", яка дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак.

Заклад "McDonald's" у Тернополі знаходиться в одноповерховій будівлі, площею 520 м.кв. У ресторані передбачено 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга МакДрайв. Діти зможуть розважатися на дитячій гірці поруч із закладом.

Інтер’єр ресторану виконаний у стилі Alphabet. Цей дизайн передбачає використання для оздоблення залу великих принтів з літерами, в яких графічно зображені страви.

У закладі працює близько 100 співробітників, які щодня зможуть обслуговувати близько 2 тис. гостей.

В усіх без винятку ресторанах "McDonald's" втілюються сучасні енергоефективні рішення, що дозволяє значно заощадити використання енергоносіїв. Зокрема, у тернопільському "McDonald's" встановлений тепловий насос для підігріву води, що зменшує енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень працюватиме рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів узимку.

У ресторані передбачені пандуси та облаштована туалетна кімната для людей з інвалідністю.

Оприлюднено інформацію про п'ять переваг нового тернопільського ресторану "McDonald`s" (ФОТО), фото-1 Оприлюднено інформацію про п'ять переваг нового тернопільського ресторану "McDonald`s" (ФОТО), фото-2 Оприлюднено інформацію про п'ять переваг нового тернопільського ресторану "McDonald`s" (ФОТО), фото-3 Оприлюднено інформацію про п'ять переваг нового тернопільського ресторану "McDonald`s" (ФОТО), фото-4
П'ять переваг нового ресторану
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі