12:00, 4 лютого 2013 р.
На Тернопільщині викрили підпільний цех з виробництва ковбас
Минулого тижня працівники державної служби ветеринарної медицини спільно зі співробітниками ветеринарної міліції викрили незаконну діяльність двох підпільних цехів з переробки продукції тваринного походження. У результаті, на прилавки не потрапили 365 кг небезпечних харчових продуктів.
В Україні продовжені заходи із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки. Так, під час оперативно-профілактичного відпрацювання Кременчуцького району Полтавської області, в одному з приватних господарств села Білецьківка викрито незаконну діяльність цеху з переробки та виготовлення рибопродукції. Так, перероблялася продукція невідомого походження та якості, яка надходила без будь-яких супровідних документів. Наразі роботу цеху призупинено, а винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.
У Підволочиському районі Тернопільської області припинено роботу підпільного цеху з виробництва ковбас, який належав приватному підприємцю з Тернополя. Під час перевірки задокументовано факт роботи чотирьох осіб, трудові відносини з якими не були оформлені у встановленому законодавством порядку. Наразі триває розслідування. Під час перевірки вилучено та утилізовано 365 кг м’ясної продукції сумнівного походження.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Міфи та правда про безсульфатний шампунь для волосся
Новини компаній
17:21
15:00
Образи на маму , як пробачити
Новини компаній
15:00
ТОП новини
Оголошення
19:30, 6 грудня
live comments feed...