
18:00, 18 серпня
Сливовий пиріг, що тане в роті: простий рецепт серпневого десерту

Серпень - ідеальний час для приготування пирогів зі сливами. Солодка карамелізована скоринка та хрумка основа ідеально смакуватиме, особливо з кулькою пломбіру.
Інгредієнти:
- 1 склянка цукру
- 0,5 склянки вершкового масла, розм'якшеного (це рівно 113 г)
- 1 склянка борошна, просіяного
- 1 чайна ложка розпушувача
- Дрібка солі
- 2 яйця
- 12 слив (тобто 24 половинки) без кісточок (я завжди використовую сорт "угорка")
- 2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці для того, щоб посипати пиріг
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Збийте міксером цукор і розм'якшене масло, додайте яйця і знову збийте. Потім додайте просіяне борошно, розпушувач, сіль, акуратно збийте. Тісто має вийти густим і пружним. Викладіть тісто у форму для випікання. Помістіть половинки слив зверху на тісто, внутрішньою стороною сливи догори. Посипте сумішшю цукру і кориці. Випікати 45 хвилин, подавати ідеально з морозивом (якщо любите настільки солодкі десерти).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
11:57, 20 серпня
13:00, 18 серпня