
16:00, 29 жовтня 2013 р.
У Тернополі під час гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда» місцеві ресторатори встановили своєрідний рекорд
Під час гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда», що проходив у Тернополі на Театральному майдані, зварили більше 1500 літрів перших страв. Місцеві ресторатори встановили своєрідний рекорд, оскільки раніше найбільшим досягненням було приготування 1300 літрів куті.
Про підсумки фестивалю та плани на наступну «Галицьку дефіляду» розкажуть її організатори під час прес-конференції, яка відбудеться 30 жовтня в прес-центрі Українського дому "Перемога". Участь у ній візьмуть міський голова Тернополя Сергій Надал та ресторатори Михайло Гросуляк («Самогонна ресторація»), Ігор Парій («Рандеву»), Олег Макогін («Коза»), Петро Литвин («Хутір») та інші ресторатори-учасники кулінарного фестивалю.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
17:35, 3 червня
11:03, 2 червня
12:00, 2 червня
11:03, 2 червня
12:01, 2 червня
live comments feed...
Коментарі