• Головна
  • На тернопільському ринку ціни ростуть просто неймовірно
19:00, 31 серпня 2015 р.

На тернопільському ринку ціни ростуть просто неймовірно

У сезон консервації у Тернополі на ринку ціни ростуть просто неймовірно. Скільки коштують продукти та що змітають з прилавків найшвидше?

У спекотну пору  продукти на прилавках зберігаються 2-3 дні. Дехто із продавців на продукти "нетоварного" вигляду ціну зменшує, а хтось уперто намагається продати поганий товар втридорога.

За словами одного із продавців на ринку пані Тетяни, зараз із прилавків просто змітають кавуни та дині, не зважаючи на ціну, пише БезТабу. Уже піднявся попит на баклажани, помідори та перець, тому підприємці хутко підвищили на них ціну.

Ціна на один продукт на ринку коливається у районі десяти гривень. Це залежить, пояснюють продавці, від якості продукту та сорту.

Ціни на продукти за кілограм:

-         Огірки 10-12 гривень

-         Помідори 5-7 гривень

-         Перець 15-25 гривень

-         Капуста 10-14 гривень

-         Баклажани 7-9 гривень

-         Виноград зелений 25-37 гривень

-         Виноград синій 30-35 гривень

-         Сливи 8-12 гривень

-         Персики 30-35 гривень

-         Нектарини 35-40 гривень

-         Груші 10-20 гривень

-         Банани 20-24 гривні

-         Дині 13-20 гривень

-         Кавуни 3-5 гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #ринок #ціни #сезон консервації

Коментарі

ТОП новини
"Штам "Дельта" обманув усіх, гидка здатність вірусу нарешті проявилася": лікарка про небезпеку, яку несуть діти батькам
"Штам "Дельта" почав "обвалювати" симптоми, це вже нова хвороба": лікарка про тромбози та інші особливості недуги
"Жахлива помилка, пацієнти кусають лікті": медик про штам "Дельта" і його "полювання" на конкретну групу людей
"Жахливий факт про штам "Дельта", імунна система у пастці": медики про друге зараження у дітей і дорослих
Оголошення
live comments feed...