"Божественний десерт без світла і духовки": таємний рецепт дозволить приготувати за 10 хвилин, секрет – у ніжному кремі

Кулінарний блогер Іван Янюк вирішив розкрити таємний секрет, який дозволить легко створити кожному українцеві унікальний десерт: лише за 10 хвилин можна приготувати божественний торт, навіть не вдаючись до випікання.

Як інформує "Бульвар", за словами блогера, цим простим рецептом можна скористатися під час тривалого вимкнення електроенергії через масовані атаки російських окупантів на українські енергооб'єкти.

Янюк додав, що цей рецепт торта заощаджує час, коштуватиме набагато дешевше, ніж магазинний десерт, а сам десерт виходить неймовірно ніжним.

Продукти:

  • 600 г будь-якого печива;
  • 400 г сметани із жирністю 30%;
  • 200 г згущеного молока;
  • вершки із жирністю 33%;
  • 200 мл молока.

Приготування

  • Змішайте сметану, згущене молоко й вершки.
  • Усі продукти мають бути з холодильника.
  • Збийте все потужним міксером або віночком.
  • Зберіть торт.
  • Печиво змочіть у молоці й викладіть на дно форми.
  • Змастіть перший шар кремом і повторіть усе з наступними шарами.
  • Залишки печива подрібніть у крихту.
  • Змастіть кремом боки й обсипте їх крихтою.
  • Залишіть торт на 50 хвилин, щоб він просочився.