09:02, 28 листопада 2022 р.
Те, що він робить на передовій, просто захоплює: як кухар Михайло піднімає бойовий дух бійцям з Тернопільщини (ФОТО)
На лінії фронту одній з тернопільських бригад дуже пощастило з кухарем. Захисників годують стравами кращими, ніж в ресторані. Борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, куліш зі шкварками, котлети, салати тощо – це та інше смакують бійці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Іванну Гошій.
Головний кухар підрозділу Михайло до війни працював технологом у молочній галузі, начальником сирцеху. Зараз він балує побратимів смачними стравами на передовій.
Красиву нарізку, симпатичні канапки і салати, що на фото, готували на свято своєї бригади. Але і щоденне меню у них таке, що не кожна господиня в тилу може похвалитись, зазначає авторка допису Іванна.
– Кухня на фронті — відповідальна справа. Ситий солдат — сильний солдат, — каже Михайло. — Якщо військовий нагодований, то не мерзне, у нього нема зайвих думок, може зосередитися на виконанні бойового завдання. Готуємо домашні страви — борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, кулешу зі шкварками, котлети, салати… Сьогодні на обід — бограч і вареники. Продуктів вистачає, держава забезпечує, велика вдячність також нашим волонтерам.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
live comments feed...