• Головна
  • Простий лайфхак, як смажити рибу, аби вона не пригорала
08:14, 18 листопада 2024 р.

Простий лайфхак, як смажити рибу, аби вона не пригорала

Простий лайфхак, як смажити рибу, аби вона не пригорала

Смажена риба – це одна з найулюбленіших страв напевно кожного українця. Однак досить часто вона підгорає саме через борошно, що робить її не дуже смачною. Втім, є секрет, як приготувати золотаву рибку з ідеальним просмаженням. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "Патріоти України", як приготувати смажену рибу, щоб вона не підгорала й мала ідеальний колір та смак.

Як правильно смажити рибу, щоб вона була ніжною й соковитою і мала золотавий колір

Через те, що панірувальне борошно досить нерівномірно розподіляється на поверхні риби, страва під час смаження може підгорати в тих місцях, де його шар досить щільний.

Однак є маленька хитрість, яка на відмінно впорається із проблемою. Виправити недолік допоможе техніка панірування. Для цього треба взяти пакет, насипати туди борошна, спецій та солі, добре перемішати, потім покласти порізану рибу. Далі закрийте пакет і потрусіть, щоб панірувальна суміш добре розподілилася на поверхні шматочків риби.

Таким способом борошно рівномірним шаром укриє рибу, а вам залишиться просто дістати шматочки з пакета і посмажити їх як зазвичай. Страва вийде соковитою й ніжною з характерним золотавим кольором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#смажена риба #поради #лайфхах #рецепти
ТОП новини
"ТЦК готує масове скасування відстрочок, ці 3 категорії чоловіків будуть мобілізовані першими": мобілізація, повістки, ЗСУ
"Снігопад і холод вріже прямо по цих областях, в Україну іде мороз і крижана злива": люте похолодання скоро накриє регіон
"Холодна злива накриє ці області України, похолодання і дощ вперіщить в регіоні": де чекати на снігопад і мороз?
"Могутній снігопад та жахливе похолодання всиплять вщент по цій області, в Україну пре мороз і крижаний дощ": негода іде
Оголошення